-

Kaikki blogit puheenaiheesta Kylmä

Hauskaa Vappua!

Säät on mitä on, mutta meno on aina samanlaista. Nyt, erintoten kun on piiiiitkä vapaa, kannattaa katsoa sen lähimmäisen, miksei muidenkin, perään. Arska paistaa juuri nyt, mutta kun ei paista niin kylmä tulee nopeasti. Tarkkailkaa ympärillenne! Jatkakaa juomista.... Ei mulla muuta. :)

Merkkejä ilmaston kylmenemisestä?

Arktisen merijään lisääntyminen on selvä merkki ilmaston kylmenemisestä, samaan aikaan kun Antarktinen mannerlaatta kerää lisää jääpeitettä, merijään kertymä saatta jäädä jälkeen vain hieman viime vuoden ennätyksestä.

 

Pitäisikö nyt viimeistään unohtaa menneet puheet maapallon lämpenemisestä kun merkit viittaavat maapallon kylmenemisestä?

 

Konkretiaa keskusteluun puolustusyhteistyöstä

Turvallisuuspoliittinen keskustelu Suomessa keskittyy yhä sen ympärille, tulisiko maamme hakea Nato-jäsenyyttä vai ei. Suomen ja Ruotsin välisen yhteistyön tiivistämistä tuntuvat kannattavan kaikki, mutta keskustelu kaipaa konkretiaa. Ruotsin ennenaikaisten vaalien peruuntuminen tarkoittanee sitä, ettei Ruotsi sosiaalidemokraattien johdolla hae Nato-jäsenyyttä ja yhteistyön tiivistäminen Suomen kanssa pysyy maan turvallisuuspolitiikan keskeisenä tavoitteena.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä