-

Onko Suomi jo Euroopan Kongo?

Suomalaiset ovat tyhmempiä kuin afrikkalaiset yhteensä, ainakin mitä päätöksentekoon tulee. En usko, ettei yhdessäkään savimajakylässä koskaan ja missään, olisi heimoneuvostossa päätetty antaa vieraiden tulla, ryöstää ja raiskata maa ja sen rikkaudet. Ei, ne vietiin sieltä väkisin. Mutta Suomessa, vain täällä ollaan niin saatanan idiootteja että annetaan käytännössä lupa lyödä kaivos pystyyn epämääräisin perustein.

Tämä viimeisin hallitus Kep-Kok-Sin on historian suurin häpeä ja munaus, joka asetti riman niin alas niin että sen alittaminen vaatisi jo kaivostoimintaa, niin syvällä se on. Hallituksen peräsimessä pitäisi olla poliitikko joka osaa kuunnella äänestäjiään, näiden toiveita ja toimia sen mukaan. Mutta ei, maata on johtanut eliitin käsikassara, jonka ainoa tarkoitus on tuottaa voittoa sekä itselleen että lähi- ja etupiirilleen piittaamatta siitä mitkä ovat toimien seurannaisvaikutukset.

Tärkeintä ei ole maan, eikä sen kansalaisten etu vaan oma hillotolppa ja osakkeenomistajien nuoleskelu. Sen verran kiimaisesti on maata myyty, ellei peräti lahjoitettu viime aikoina. Ei tähän eläin pysty, siihen tarvitaan Diplomi-Insinööri!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Eivätkö juuri afrikkalaiset ole antaneet muiden käyttää kansallista omaisuuttaan hyväksi, hyötymättä siitä itse mitenkään. Suomalaisia viisaampia he ovat siinä, että osaavat lypsää suomalaisten hyväntahtoista idiotismia, kuten on käynyt selväksi jo kolmannes vuosisadan ajan.

Toimituksen poiminnat