-

VOKkien ongelmat ja turvallisuus

Ei tarvitse olla edes se Sokea Reetta huomatakseen, että suurimmat syyt ahdistukseen ja radikalisoitumiseen löytyy sieltä kulttuurista ja uskonnosta. Shiiat ja sunnit tunnetusti tappelevat keskenään, olivat missä tahansa.

Väkivalta itseään kohtaan on seurausta mielenterveysongelmista, sillä kuka tahansa pimahtaa kun ei pääse 'häkistään'. Väkivalta henkilökuntaa kohtaan, varsinkin naisiin kohdistuva, selittyy uskonnon kautta. Eihän muslimi voi kunnioittaa vääräuskoista, varsinkaan ottaa ohjeita tai opastusta vaan palvella pitää.

Se, että 79% saa kielteisen turvapaikkapäätöksen kertoo siitä, että mitään hengenhätää näillä ei ole, vaan kun tiedetään Suomen olevan yksi tyhmimpiä, tai peräti tyhmin maa niin tänne tullaan mitä kautta vain pääsee. Todellinen pakolainen ja hätää kärsivä on oikeasti kiitollinen saamastaan avusta. Hän ei valita ruoasta, ei vaadi parasta, ei ole väkivaltainen eikä käyttäydy auttajiaan kohti nokka pystyssä ylpeänä kuin ärkoopeeläinen rantajuppi.

Sitten kun palautuslentoja ryhdytään suunnittelemaan ja toteuttamaan niin aina löytyy ainopennasia, naiiveja sinisilmäisiä joille kaikki näkyvä valo tulee ruusunpunaisten (tai tässä tapauksessa vihreiden) lasien kautta. En tiedä, kun missään ei kerrota, miksi Finnairin lennolla oleva afgaani oli neljän poliisin saattamana eli miksi palautus tehtiin. Sen tiedän, ettei tätä afgaania kannata rajojen yli päästää, näitä lienee täällä on jo riittävästi.

Mikäli nämä mielenilmaisut lentokoneissa jatkuvat ja Finnair kieltäytyy toimimasta lakien mukaan, niin aina voidaan ottaa charter Aeroflotilta ja myös turvamiehet saattamaan. Puhutaan ihmisoikeuksista, mutta kukaan ei puhu turvallisuudesta. Siis tavallisten kansalaisten turvallisuudesta joiden pitäisi olla etusijalla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Tää Aino "my feelings dont care about your facts" Pennanen oli säälittävä ja huvittava samaan aikaan. :)

Ensteks ilmotetetaan että ei aiota totella miehistön käskyjä, sitten kun häntä ollaan poistamasta koneesta niin aletaan vinkumaan että mulla on lippu tähän koneeseen..

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Vastaanottokeskukset olivat tarkoitettuja turvapaikanhakijoiden ensimmäiseksi sijoituskohteeksi. Nyt 80 prosenttia niiden asukkaista on jo saanut kielteisen päätöksen. Jossain mättää pahasti.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Se, että 79% saa kielteisen turvapaikkapäätöksen kertoo siitä, että mitään hengenhätää näillä ei ole, vaan kun tiedetään Suomen olevan yksi tyhmimpiä, tai peräti tyhmin maa niin tänne tullaan mitä kautta vain pääsee"

Kaksi virhettä. Hylätyistä turvapaikkahakemuksista ei voida tosiasiassa päätellä mitään muuta kuin hylättyjen turvapaikkahakemusten määrä.

Suomeen ei myöskään tule mitenkään erityisen merkittävää määrää turvapaikanhakijoita, joten millä hemmetin perusteella tuo loppuosa pitäisi paikkansa? Ei tänne tulla "mitä kautta vain pääsee", tänne tullaan pääasiassa sen takia, että satutaan jo tuntemaan täältä joku.

Onkohan mikään tässä blogissa oikeasti perusteltavissa vai ihan vaan mutua ja agendaa?

edit: Noin ihan mielenkiinnosta, miltä ajalta tuo 79% edes on ja mikset ole viitsinut sitä tai mitään muutakaan lähteistää?

edit2: Mutta mitä tulee noihin ainopennasiin, asia on juuri noin niin kauan kun Suomen turvapaikkaprosessiin ei selvästikään voi luottaa vaan joudumme lukemaan tarinoita tapetuista pakkopalautetuista. Mutta eipä kai se Persua kiinnosta. Teidän hallituskautenne seuraustahan tämä politiikka on. Taisi olla ainoa tavoitteenne hallituksessa.

Jouni Kaskiharju

Kyllä siitä voi päätellä yhtä jos toistakin. Lähteeksi olen laittanut ainakin linkit joista voi lukea lisää.

Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka oli tätä vastaan, mutta silloinen puheenjohtaja myi koko aatteen ministeriaiotiopaikan saadakseen. Puoluekokouksen jälkeen uusi puheenjohtaja vaati vain hallitusohjelman noudattamista myös tältä osin, mutta koska "arvopohja", niin uudistunut puolue heitettiin hallituksesta.

Muuten, mites siellä teidän turkulaisten lehdistössä:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4042445/Sotesolmu...

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Ei tarvitse olla edes se Sokea Reetta huomatakseen, että suurimmat syyt ahdistukseen ja radikalisoitumiseen löytyy sieltä kulttuurista ja uskonnosta."

No ei. Kyllä se on se havaintojen perusteella se kun on toimettomia ja naisettomia nuoria miehiä. Katso vaikka tuota Suomen terrori-iskujen ja joukkomurhien historiaa viimeisen 20v ajalta.

"Shiiat ja sunnit tunnetusti tappelevat keskenään, olivat missä tahansa."

https://collections.museumvictoria.com.au/content/...

Mitäs sitten täällä suomessa näkyy joka viikonloppuyö nakkikioskin jonossa?

Toimituksen poiminnat