-

Lisää maahanmuuttajia Suomeen? - Kyllä!

Haluan Suomeen lisää maahanmuuttajia, itse olen yhden jo 'roudannut' ja alttarillekin vienyt. Haluan tänne työtä tekeviä maahanmuuttajia, opiskelevia maahanmuuttajia, rakkauden perässä ravaavia maahanmuuttajia. Maahanmuuttajia jotka aidosti rakastavat tätä maata, maahanmuuttajia jotka kerryttävät verotuloja niiden hassaamisen sijaan. Maahanmuuttajia jotka arvostavat Suomalaista kulttuuria, uskontoamme ja tapojamme yhtä paljon kuin omiaan.

Haluan Suomeen turvapaikanhakijoita, sellaisia joilla on aivan oikea hätä. Turvapaikanhakijoita, joita vainotaan syystä mistä tahansa. Turvapaikanhakijoita, jotka palaavat vainon loputtua omaan maahansa. Turvapaikanhakijoita, jotka jostain syystä tänne haluavat jäädä ja kotoutua ja toteuttavat asiat jotka on mainittu ensimmäisessä kappaleessa.

Sen sijaan en halua tänne haittamaahanmuuttoa, en valepakolaisia, en turvapaikkaturismia tuhoamaan sosiaalijärjestelmäämme. En halua tänne kulttuurintuhoajia, oman sairaan uskonnon tuputtajia, lasten silpojia ja raiskaajia, paskanpuuronvinkujia ja murhaajia.

Haluan, että kaikki ns. suvaitsevaiset mediaa ja vihervasemmistoa myöten ymmärtäisivät nämä reaaliteetit ja tunnustaisivat tosiasiat, ettei Suomi voi olla koko maailman sosiaalitoimisto kun ei voida edes omaa kansaakaan auttaa maailmanhalaamisen viedessä kaikki, omat, varastetut ja lainatut. Tämä toive tosin on turha, koska ennemmin Joulupukki tulee (oikeesti!) kuin edellinen toteutuu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Jaahas haluatko omat sitten kortistoon?

Jouni Kaskiharju

En tietenkään. Työ tekijänsä löytää, vaikka aina ei tekijä työtä. Kaikki hommat kun ei kelpaa kaikille ja joillekin ei mikään. Jonkun silti pitää se tehdä joten tehköön se joka haluaa, vaikkakin ulkomaalainen kunhan ei yhteisestä kuormasta vastikkeetta syö.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Jonkun silti pitää se tehdä joten tehköön se joka haluaa, vaikkakin ulkomaalainen kunhan ei yhteisestä kuormasta vastikkeetta syö."

Tuo toimii jos valtio maksaa palkat. Valtio joutuu tänäkin päivänä maksamaan n. miljoonalle suomalaiselle tai Suomessa asuvalle elinkustannuksia joko osan tai kokonaan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Haluan, että kaikki ns. suvaitsevaiset mediaa ja vihervasemmistoa myöten ymmärtäisivät nämä reaaliteetit ja tunnustaisivat tosiasiat, ettei Suomi voi olla koko maailman sosiaalitoimisto."

Todella typeriä ihmisiä ovat ne ihmiset jotka tuolla tavalla ajattelevat.
Tiedän että tarkoitat noilla typeryksillä suvakkeja, eli sellaisia ihmisiä kuin minä.

Enhän minä sillä tavalla toki ajattele.
Miksi sitten väität että ajattelisin niin?

Siksi että on helppo sanoa mitä vain, mitä mieleen juolahtaa
ja siksi että Suomessa on sananvapaus sanoa mitä vain, mitä mieleen juolahtaa.

Suomessa on myös uskonvapaus.
Jokainen saa uskoa mitä haluaa.
Minustakin saa kukin uskoa mitä itse haluaa.
Saa uskoa sen mitä minusta väität,
tai saa olla uskomattakin.

Mutta minullakin on Suomessa sananvapaus
ja saan sanoa että levität väärää uskomusta.

En minä kuvittele että Suomi on koko maailman sosialitoimisto.
Enkä minä halua että Suomen pitäisi sellainen olla.
Ei meidän suomalaisten tarvitse kantaa vastuuta maailman hätää kärsivistä.

Sitä mieltä minä kyllä olen että voisimme me suomalaisetkin vähäisessä määrin ola avuksi, kun maailmassa yritetään näitä yleismaailmallisia ongelmia ratkoa.

Jouni Kaskiharju

Kahdesta rivistä sitten löysit tuollaista?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Sellaista ajattelua minä sieltä tavasin.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

-"Sen sijaan en halua tänne haittamaahanmuuttoa, en valepakolaisia, en turvapaikkaturismia tuhoamaan sosiaalijärjestelmäämme. En halua tänne kulttuurintuhoajia, oman sairaan uskonnon tuputtajia, lasten silpojia ja raiskaajia, paskanpuuronvinkujia ja murhaajia."-

Tuon voisi sanoa lyhemminkin: Ei islamille.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Jos nyt jätettäisiin tuollainen uskonnollisesti motivoitunut hölynpöly väliin. Meillä kun on vuosikymmenten, jos ei vuosisatojen kokemus hyvin sopeutuneista islaminuskoisista, kuin myös muita uskontoja edustavista jotka luontevasti osuvat tuohon viittaamaasi kuvaukseen.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kysymys on maahanmuuttajien laadusta, ei määrästä.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Mitä blogistin mielestä sitten meille haittamaahanmuuttajille pitäisi tehdä?

Toimituksen poiminnat