-

Onko ISIS-terroristit parempia kuin omat sota- ja YK-veteraanimme?

Ilmeisesti ovat, sillä sieltä Suomeen tulevilla ns. "sotaveteraaneilla" odottaa täällä erikoisvastaanotto.

Koska artikkelista käy suoraan ilmi, että nämä 'taistelijat' ovat nimenomaan terroristijoukoissa, on esitetty ohituskaista kuvottava ja loukkaava omia sotaveteraanejamme kohtaan.

"Suomesta on lähtenyt terroristijärjestöjen riveihin noin 80 henkilöä. Määrä on todennäköisesti suurempi, koska kaikkia matkustajia ei välttämättä ole pystytty yksilöimään.

Supon terrorismintorjunnan yksikön erikoistutkija Pekka Hiltunen kertoi aiemmin tänä vuonna Ilta-Sanomille, että osa Suomesta lähteneissä on noussut Isisissä merkittäviin asemiin."

Ministeriön huomautus, että "oikeustajun kannalta voisi olla ongelma myöntää Isisin luota palanneille ”ohituskaista” yhteiskunnan palveluihin, kun muut kansalaiset joutuvat jonottamaan pitkään esimerkiksi asuntoa" ei ole ongelma, se on KATASTROFI! Terroristeille annettava erikoiskohtelu tulee lyömään yhä suurempaa kiilaa eri osapuolien välille ja nostaa jännitteitä entisestään.

Pelkästään se, että on toimittu rikollisessa sotilastoimessa ihmiskuntaa vastaan, on raskauttava tekijä ja palaajaa pitää odottaa herkkupöydän sijasta linnatuomio ja kaksoiskansalaisuuden menetys mikäli sellainen on. Suomen kansalainen kärsii tuomion Suomessa, vieraskansalainen tuomion kärsittyään karkoitettava.

Jokainen, joka osallistuu terroristijoukkojen mukana taisteluihin, on sotarikollinen ja terroristi itsekin. Ilman eri tutkimuksia. Tämä porukka ei enää radikalisoidu Suomessa, tämä porukka on valmis ja viritetty aikapommi ja odottaa vain laukaisua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Käsittämättömintä on, että tällaista "ohituskaistaa" ovat esittäneet oman sisäministeriömme virkamiehet. Keiden palveluksessa he itse kokevat olevansa?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Täyttä asiaa. Tässä joutuu suuresti veronmaksajana ihmettelemään kuinka vähällä järjellä päättäjät asioita ajattelevat ja päättävät. Koskee myös asioita valmistelevia virkamiehiä. Jotain rotia luulisi olevan, mutta ei. Entäpä jos olisivat itse kokomaan maksumiehinä, niin kuinkahan sitten esittäisivät ja suunnittelisivat?

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Ainakin Helsingin huumepoliisi on vaatinut, että rikollisjärjestöön kuuluminen pitäisi kriminalisoida:

https://yle.fi/uutiset/3-8527544

Mielestäni olisi täysin selvää, että ISIS kuuluisi tällöin rikollisjärjestöjen listalle, sillä ISIS on syyllistynyt sotarikoksiin Syyriassa ja Irakissa. Suomi ei ole missään vaihessa tunnustanut ISIS:ä valtioksi, joten se on pysynyt aseellisena järjestönä, joka on kontrolloinut suuria maa-alueita laittomasti.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Millä tavalla blogisti tämän "paremmuuden" määrittelee kun kerran on tullut tähän johtopäätökseen?

Jouni Kaskiharju

Ehkäpä artikkelin sekä todellisuuden suhteesta omien veteraanien saamiin palveluihin. YK-rauhanturvaajatkin saivat veteraanistatuksen vasta hiljattain, mutta tätä ei pidä sotkea sotaveteraaneihin vaikka sielläkin kuollaan.

Hannu Töyri

Punavihreällä totalitarismillä on omat ihanteensa.

Toimituksen poiminnat