-

DDR on nyt FDR

Vanhemmat ihmiset tietävät, mikä nimilyhenne on DDR. Tietävät toki nuoremmatkin ja heille se on nyt versio DDR4 eli uusin double data rate -muistityyppi. Se siitä erosta. Deutsche Demokratische Republikin hajotessa myös sen valtiollinen poliisi Stasi lakkautettiin sellaisenaan, mutta mitä ilmeisemmin sen pahin osuus eli omien kansalaisten valvonta 'muutti' meille Suomeen.

Vaikka meillä ei vielä ole valvonta samalla tasolla, niin hyvää vauhtia ollaan lapsista tekemässä valvonnan ammattilaisia poliisin mainosvideo -kampanjalla. Olemmehan huomanneet, miten asennekasvatus muovaa sukupolvia? Kun kasvatus muuttui kurinalaisesta paapovaan hälläväliä -malliin, niin jäljet ovat selvästi näkyvät. Ei tarvitse kuin vilkaista ongelmakoulun luokkahuoneeseen jossa opettajat ovat helisemässä.

Irvokkaat oikeudenkäynnit, joissa totuudenpuhujat ovat tuomittu vaikka he olisivat vain siteeranneet erästä tiettyä kirjaa samalla kertoen, mitä sen sisältö tarkoittaa kirjaimellisesti, ovat ennakkotapauksia tuleville vastaaville joissa ns. ajatusrikolliseksi leimataan jokainen jonka sanoma tai kirjoittama voidaan tulkita vahingolliseksi eliitille tai tämän suojeluksessa olevalle yhteisölle tai toimijalle.

Itäänpäin kallellaan ollut hallinto "harppisaksan" ihannoijineen vuosikymmenien ajan Kekkosen jälkeen on muovannut virkamieskoneistosta oman kansan kyttääjän ja lyttääjän ja kun muulla tavoin ei kyykyttäminen onnistu paitsi verottamalla, niin lisävahvistukseksi on otettu vihapuhe -käsite ja kaksoistandardit joiden perusteella yksi asia sallitaan ja toinen kielletään.

Esimerkkinä voidaan sanoa kun imaami Abbas Bahmanpour totesi Ylen Islam-illassa suorasanaisesti, että homoseksuaalisuus on kielletty, ja että siitä seuraa shariassa kuolemanrangaistus, niin ohjelmaan keskustelijana osallistunut työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtajana toimiva kansanedustaja Tarja Filatov (sdp.) ei nähtävästi pitänyt asiaa kummoisena pulmana, koska hän puhkesi nauramaan asiaa käsiteltäessä. Auta armias jos vaikkapa persu olisi tehnyt saman! Olisi lentänyt natsikorttia ja huudettu rasistia uuni kuumana!

Gallupit povaavat demareille voittoa tulevissa vaaleissa. Mikäli gallupit realisoituvat niin ajatusrikollisuus tulee räjähtämään käsiin, ainakin tilastoissa varsinkin mikäli maailmanhalaajasta tulisi pääministeri ja Suomen kansalaiset saisivat maahan lisää ajattelemisen aihetta.

"Hallitse nuoret, niin hallitset tulevaisuuden", totesi jo Adolf Hitler aikoinaan. Deutsche Demokratische Republik on nyt Finnische Demokratischen Republik!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Telkkarissa oli aikoinaan DDR:ssä suoritettavasta kasvatuksesta kertova ohjelma. Yhtenä esimerkkinä oli opetusfilmi, jossa lapsia kehotettiin ilmiantamaan vanhempiaan ja tovereitaan sopimattomista puheista. Siinä oli aivan sama tekopirteä ja pikkuvanha esitystapa. Vain leijona puuttui.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Tässä on esimerkki, että kuinka Saksassa on edelleen "ajatuspoliisi" toiminnassa.

http://yle.fi/uutiset/3-6302667

Pari kotisivua mukaan luettuna olemme sitä porukkaa, ketkä osaavat käyttää perinteisiä tietokoneita hardware-näppäimistöineen emmekä me snäppäile niillä lelutauluilla. Osaamme kaivaa pintaa syvemmältä kuin nykynuoriso.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Missä viipyvät kampanjat kavalla naapurin pössyttelijä ja kavalla naapurin kavaltaja?

Poliisi on vetänyt näköjään rajat viiden euron pitsoihin ja vanhempien vihapuheisiin.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Tekisi mieli sanoa, että poliisi on selvästikin osannut erottaa toisistaan isot asiat ja pienet asiat. Ja päättänyt keskittyä pieniin.

Toimituksen poiminnat